EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ έκραξε τους συμπαίκτες του

Αρμάνι Μιλάνο: Ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ έκραξε τους συμπαίκτες του
EUROKINISSI

Η Αρμάνι Μιλάνο ηττήθηκε από την Καντού στο ιταλικό Πρωτάθλημα, με τον Βλάντιμιρ Μίτσοφ να δηλώνει πως οι συμπαίκτες του θα πρέπει να ξυπνήσουν.

Η Αρμάνι Μιλανο διανύει μία πολύ κακή περίοδο, ειδικά στο Πρωτάθλημα Ιταλίας, όπου γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά από την Καντού, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Οι Μιλανέζοι περιμένουν τον Παναθηναϊκό στο Μιλάνο (9/1) για την 18η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Βλάντιμιρ Μίτσοφ να εμφανίζεται αρκετά δυσαρεστημένος με την εικόνα της ομάδας του, κάνοντας λόγο για συμπαίκτες που θα πρέπει να... ξυπνήσουν. Συγκεκριμένα, ο Σέρβος φόργουορντ, μιλώντας στην κάμερα του Sportando, είπε: "Ήταν μία πολύ κακή ήττα. Πολλοί παίκτες της Καντού μάς έκαναν ζημιά. Στο τέλος του ημιχρόνου ήμασταν ήδη πολύ πίσω στο σκορ. Προσπαθήσαμε να επιστρέφουμε, θα μπορούσαμε να έχουμ σκοράρει περισσότερο, αλλά σταματήσαμε νωρίς την προσπάθεια και μας τιμώρησαν. Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς, έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα στο Πρωτάθλημα, αλλά στην Ευρωλίγκα είμαστε κοντά στα playoffs, αλλά είμαστε στάσιμοι. Θα πρέπει περισσότεροι παίκτες να συνεισφέρουν πιο πολύ, να ξυπνήσουν και να κάνουν βήμα μπροστά. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να βελτιωθούμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ