EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Περιμένει την απάντηση του Μεσίνα

Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Έτορε Μεσίνα
Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Έτορε Μεσίνα (AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI)

Οι άνθρωποι της Αρμάνι Μιλάνο συναντήθηκαν με τον εκπρόσωπο του Ετόρε Μεσίνα, κατέθεσαν την πρότασή τους και πλέον αναμένουν την απάντηση του πολύπειρου τεχνικού.

Η αγωνιστική περίοδος 2018/19 ήταν ακόμα μία αποτυχημένη χρονιά για την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία παρά τα εκατομμύρια που ξόδεψε, δεν κατάφερε να βρεθεί στα playoffs της EuroLeague και στους ημιτελικούς της Lega Basket αποκλείστηκε από τη Σάσαρι με 0-3. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ιταλικής ομάδας, η οποία έχει εδώ και καιρό ως πρώτο στόχο τον Ετόρε Μεσίνα.

Σύμφωνα με το Sportando, οι άνθρωποι της Αρμάνι Μιλάνο μίλησαν με τον εκπρόσωπο του Μεσίνα την προηγούμενη εβδομάδα και του ξεκαθάρισαν πως θέλουν τον πολύπειρο coach να ηγηθεί του συλλόγου και παράλληλα να είναι ο head coach για τα επόμενα χρόνια. Κοινώς, ο ρόλος του Μεσίνα δεν θα έχει να κάνει μόνο με το προπονητικό κομμάτι, αν τελικά ολοκληρωθεί το deal.

Πλέον, στο Μιλάνο αναμένουν την απάντηση του 59χρονου coach, ο οποίος από το 2014 βρίσκεται στους Σαν Αντόνιο Σπερς ως συνεργάτης του Γκρεγκ Πόποβιτς.

(AP Photo/David Zalubowski)

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ