EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Πρόβλημα με τον Μίτσοφ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η νίκη επί της Ρέτζο Εμίλια αποδείχθηκε πύρρειος για την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία έχασε τον Βλάντιμιρ Μίτσοφ λόγω προβλήματος στο πέλμα. Τουλάχιστον δέκα μέρες εκτός δράσης.

Μόνο χαμόγελα δεν έφερε στον Έτορε Μεσίνα το παιχνίδι με τη Ρέτζο Εμίλια, παρά τη νίκη της Αρμάνι Μιλάνο (89-78). Κι αυτό γιατί ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο πέλμα, γεγονός που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα το βράδυ της Πέμπτης (5/12, 21:45).

Ο 34χρονος φόργουορντ πρόλαβε να παίξει 22 λεπτά στην χθεσινή αναμέτρηση, πριν τεθεί νοκ άουτ. Η ιταλική ομάδα ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του, εξηγώντας πως θα υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις για να αποσαφηνιστεί η φύση του τραυματισμού και το ακριβές διάστημα απουσίας από την δράση.

Ενόσω λοιπόν άπαντες περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο ίδιος είπε πως θα μείνει στα "πιτς" για τουλάχιστον δέκα μέρες. Στο περιθώριο συνέντευξης που έδωσε στο Sport Klub ανέφερε πως " προς το τέλος του αγώνα, όταν επέστρεψα στο παρκέ, ένιωσα έναν έντονο πόνο στο πέλμα και άκουσα ένα "κρακ" ενώ έτρεχα. Βγήκα αμέσως. Έκανα μαγνητική, κι ευτυχώς δεν είναι κάταγμα. Έχω ένα πρόβλημα με τον σύνδεσμο, όπως επίσης με το οστό. Δεν ξέρω ακόμη πόσο θα μείνω έξω, σίγουρα όμως δεν θα παίξω για τις επόμενες δέκα με δεκαπέντε μέρες".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ