EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Στην Ισπανία ο Όμιτς, μένει ο Γκουντάιτις

Αρμάνι Μιλάνο: Στην Ισπανία ο Όμιτς, μένει ο Γκουντάιτις
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Άλεν Όμιτς συμφώνησε με τη Μπανταλόνα και τη νέα σεζόν θα παίξει στη Liga Endesa, την ώρα που ο Αρτούρας Γκουντάιτις θα συνεχίσει στην Αρμάνι Μιλάνο.

Μέχρι τον Φεβρουάριο, και το ματς με τη Γκραν Κανάρια που τραυματίστηκε σοβαρά, ο Αρτούρας Γκουντάιτις ήταν από τους κορυφαίους σέντερ της EuroLeague και προσέφερε στην Αρμάνι Μιλάνο 12.5 πόντους με 7.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο (63.9% στα δίποντα). Ορισμένα σενάρια τον ήθελαν να δοκιμάζει την τύχη του στο NBA, αλλά ο τραυματισμός του τον πήγε πίσω και φαίνεται πως θα μείνει στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν στην Ιταλία, ο Αρτούρας Γκουντάιτις (26 ετών, ύψος 2.08 μέτρα) θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Αρμάνι Μιλάνο, με την οποία έτσι κι αλλιώς έχει συμβόλαιο.

Αντίθετα, ο Άλεν Όμιτς αφήνει τα ιταλικά παρκέ κι ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Ισπανίας, καθώς συμφώνησε με την Μπανταλόνα. O 27χρονος Σλοβένος σέντερ (2.16 μέτρα) αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις μετά τους τραυματισμούς των ψηλών της Αρμάνι Μιλάνο και μέτρησε 5.8 πόντους - 4.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη EuroLeague.

(AP Photo/Antonio Calanni)

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ