EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Στο στόχαστρο Άαρον Γουάιτ και Γουαναμέικερ, τέλος ο Κουζμίνσκας

Αρμάνι Μιλάνο: Στο στόχαστρο Άαρον Γουάιτ και Γουαναμέικερ, τέλος ο Κουζμίνσκας
EUROKINISSI

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Αρμάνι Μιλάνο έχει ως πρώτους στόχους τους Άαρον Γουάιντ και Γουαναμέικερ, ενώ στην πόρτα της εξόδου είναι οι Κουζμίνσκας και Τζέρελς.

Ο αποκλεισμός με "σκούπα" από τη Σάσαρι στα ημιτελικά του ιταλικού πρωταθλήματος έφερε κλυδωνισμούς στην Αρμάνι Μιλάνο, που ετοιμάζεται να προχωρήσει σε ανακατατάξεις στο ρόστερ της μετά την αποτυχημένη χρονιά.

Στην Αρμάνι φέρονται ψάχνουν ήδη τρόπο να πείσουν τον Έτορε Μεσίνα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και τον Μαουρίτσιο Τζεραρντίνι την θέση του προέδρου , παρά το γεγονός ότι ο Σιμόνι Πιανιτζιάνι έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο. Την ίδια στιγμή ωστόσο που δεν είναι ξεκάθαρο ποιος θα είναι ο προπονητής της ομάδας και ποιος θα αντικαταστήσει τον Λίβιο Πρόλι στην προεδρία της, κυκλοφόρησαν ήδη τα πρώτα ονόματα παικτών!

Σύμφωνα λοιπόν με την "La Gazzetta dello Sport", η Αρμάνι έχει ήδη προσεγγίσει τον Άαρον Γουάιτ της Ζάλγκιρις, ενώ στο στόχαστρο της ομάδας βρίσκεται και ο Μπραντ Γουαναμέικερ, ενώ παράλληλα, παρουσιάζεται ως δεδομένο ότι οι αποχωρήσουν οι Όλεν Όμιτς, Κέρτις Τζέρελς και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί για τους δύο φερόμενους ως στόχους της Αρμάνι ισχύουν τα εξής: Ο μεν Γουάιτ είναι μεν ελεύθερος, αλλά σκέφτεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ (έχουν τα δικαιώματά του οι Γουίζαρντς), ο δε Γουαναμέικερ έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τους Σέλτικς και δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να σκέφτεται ακόμα την προοπτική της Ευρώπης. Όπως και να έχει πάντως, το φετινό καλοκαίρι αναμένεται "καυτό" για την ιταλική ομάδα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ