EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: "Τελειώνει" η μεταγραφή του Σάικς

Αρμάνι Μιλάνο: "Τελειώνει" η μεταγραφή του Σάικς
FIBA

Στην Ιταλία αναφέρουν πως η Αρμάνι Μιλάνο είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Κίφερ Σάικς, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Κίνα.

Τα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών του τελευταίου μήνα κι η -υπέρ το δέον- καταπόνηση του Σέρχιο Ροντρίγκεθ οδήγησαν την Αρμάνι Μιλάνο στην απόφαση της... ενίσχυσης στην περιφέρεια. Οι κόκκινοι φέρονται -σύμφωνα με το Sportando- να είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες για την απόκτηση του Κίφερ Σάικς, ενός παίκτη που πέρσι έλαμψε στη Lega Basket με τη φανέλα της Αβελίνο.

Ο 26χρονος γκαρντ μετακόμισε το καλοκαίρι για λογαριασμό της Γκουανγκτσόου, όπου όμως δεν έμελλε να ριζώσει. Κι από την στιγμή που άνοιξε η πόρτα της εξόδου από το CBA, εμφανίστηκε η προοπτική της ένταξης στο ρόστερ της Αρμάνι Μιλάνο. Ο Έτορε Μεσίνα αναζητά ακόμη έναν περιφερειακό για να περιορίσει την κόπωση των βασικών παικτών του (ιδίως του "Τσάτσο"), με τον Κίφερ Σάικς να λογίζεται ως η καλύτερη επιλογή.

Παρεμπιπτόντως, ο περί ου ο λόγος πέρσι έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Αβελίνο, όταν σημείωσε 43 πόντους απέναντι στην Μπάνβιτ (10/14 δίποντα, 6/10 τρίποντα, 5/8 βολές), για να γράψει 14.1 πόντους (με 38.2% στα τρίποντα), 2.9 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ κατά μέσο όρο στο Basketball Champions League.

Photo Credits: FIBA

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ