EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Τουλάχιστον δύο εβδομάδες εκτός ο Νέντοβιτς

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τουλάχιστον δύο εβδομάδες εκτός δράσης θα μείνει ο Νέμανια Νέντοβιτς, όπως ενημέρωσε η Αρμάνι Μιλάνο. Ο 28χρονος γκαρντ αποχώρησε με πρόβλημα στο πόδι από το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Χωρίς τον Νέμανια Νέντοβιτς θα παραταχθεί η Αρμάνι Μιλάνο -τουλάχιστον- για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο 28χρονος γκαρντ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, με τον Έτορε Μεσίνα να δηλώνει αμέσως μετά την αναμέτρηση πως " φαίνεται πως είναι κάτι σοβαρό".

Το μεσημέρι της Παρασκευής (6/12) η ιταλική ομάδα ενημέρωσε ότι ο παίκτης λαβώθηκε στο αριστερό πόδι και θα μείνει στα "πιτς" για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, θα ξεκινήσει άμεσα θεραπείας και μετά το πέρας δεκαπέντε ημερών θα υπάρξει επανεκτίμηση της κατάστασής του, για να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να επιστρέψει στην δράση.

Δεδομένα λοιπόν, θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με Βιλερμπάν (13/12, εκτός), Ρεάλ Μαδρίτης (17/12, εκτός), Βαλένθια (19/12, εντός) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (26/12, εκτός).

Θυμίζουμε ότι ο Έτορε Μεσίνα δεν υπολογίζει ακόμη επίσης στις υπηρεσίες του Βλάντιμιρ Μίτσοφ, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Ρέτζο Εμίλια και θα απουσιάσει για ανάλογο χρονικό διάστημα από τις υποχρεώσεις της ιταλικής ομάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ