EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Συμφωνία με Σέρχιο Ροντρίγκεθ γράφουν οι Ιταλοί

Moscow's Sergio Rodriguez, left, passes Madrid's Facundo Campazzo during the Euroleague Final Four semifinal basketball match between CSKA Moscow and Real Madrid at the Fernando Buesa Arena in Vitoria, Spain, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Moscow's Sergio Rodriguez, left, passes Madrid's Facundo Campazzo during the Euroleague Final Four semifinal basketball match between CSKA Moscow and Real Madrid at the Fernando Buesa Arena in Vitoria, Spain, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Η Αρμάνι Μιλάνο ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μία σπουδαία κίνηση, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα τα βρήκε σε όλα με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ!

Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της σύγχρονης ιστορίας της ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η Αρμάνι Μιλάνο, αφού όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Εμιλιάνο Καρτσία του Sportando τα βρήκε σε όλα με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ!

Λεπτομέρειες σχετικά με την διάρκεια του συμβολαίου και τις ετήσιες απολαβές του Ισπανού γκαρντ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Με βάση ωστόσο τις πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές σχετικά με τις απαιτήσεις του Ροντρίγκεθ, τότε οι ετήσιες απολαβές του αναμένεται να κυμαίνονται κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

Την τελευταία διετία (2017-2019) ο Ροντρίγκεθ φόρεσε την φανέλα της ΤΣΣΚΑ. Την σεζόν 2018/19 είχε 12.8 πόντους, 1.7 ριμπάουντ, 4.3 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής στην VTB League και 10.2 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, με την ΤΣΣΚΑ ωστόσο να αποφασίζει να μην ανανεώσει το συμβολαιό του.

Η έλευση του Ροντρίγκεθ στην Αρμάνι Μιλάνο ανεβάζει επίπεδο τους Ιταλούς. Παράλληλα βέβαια, θα έχει ενδιαφέρον πλέον τι θα γίνει με τον Μάικ Τζέιμς και κατά πόσο οι δύο παίκτες μπορούν να συνυπάρξουν στην γραμμή των γκαρντ της ομάδας.

AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ