EUROLEAGUE

Αρμάνι: Πριν τον Σκόλα, πήγε για κόλπο γκρόσο με Ντουέιν Ουέιντ!

Miami Heat guard Dwyane Wade (3) holds the ball out during the second half of the team's NBA basketball game against the Brooklyn Nets, Wednesday, April 10, 2019, in New York. (AP Photo/Kathy Willens)
Miami Heat guard Dwyane Wade (3) holds the ball out during the second half of the team's NBA basketball game against the Brooklyn Nets, Wednesday, April 10, 2019, in New York. (AP Photo/Kathy Willens) AP PHOTO/KATHY WILLENS

Στην αποκάλυψη πως το περασμένο καλοκαίρι η Αρμάνι Μιλάνο σκέφτηκε την περίπτωση του Ντουέιν Ουέιντ, πριν καταλήξει στον Λουίς Σκόλα, προχώρησε ο πρόεδρός της, Λέο Ντελ'Όρκο.

Το καλοκαίρι του 2019 η Αρμάνι πραγματοποίησε δύο σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ της με την απόκτηση των Λουίς Σκόλα και Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ωστόσο ο θόρυβος από τα μεταγραφικά μπακ των Μιλάνων θα μπορούσε να είναι ακόμα περισσότερο εκκωφαντικός.

Και αυτό γιατί κατα τη διάρκεια των μεταγραφών επιχείρησαν να αποκτήσουν τον Ντουέιν Ουέιντ που είχε μόλις αποχωρήσει από τα παρκέ του NBA, με τον πρόεδρο της ομάδας του Μιλάνου και δεξί χέρι του Τζόρτζιο Αρμάνι, Λέο Ντελ'Όρκο, να προχωράσει στην παραπάνω αποκάλυψη μέσω συνέντευξής του στην "Gazzetta dello Sport".

"Ο κύριος Αρμάνι και εγώ συναντήσαμε τον Γκεραρντίνι, εάν είχαμε συμφωνήσει μαζί του θα παρέμενε ο Πιανιτζάνι. Έπειτα όμως ήρθε μία άλλη ιδέα και ήρθαμε σε επαφή με τον Ετόρε για να δούμε αν ήταν διαθέσιμος. Συναντηθήκαμε μέσα σε 24 ώρες και ήρθαμε σε συμφωνία.

Η περίπτωση του μεγάλου ονόματος έρχεται από μακριά. Το καλοκαίρι του 2019 θέλαμε ένα μεγάλο όνομα του NBA, 36-37 ετών, που θα είχε μόλις σταματήσει.

Σκεφτήκαμε τον Ουέιντ, μίλησα με τον Μεσίνα αλλά χρειαζόταν χρόνος. Μερικές εβδομάδες πριν ο Ετόρε μίλησε με τον Τζινόμπολι και τότε γεννήθηκε το θέμα Σκόλα, που προερχόταν από εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Είναι 39 ετών αλλά είναι ένα σοβαρό άτομο. Είναι το είδος του παίκτη που αρέσει στον προπονητή και στη διοίκηση", τόνισε ο Ντελ'Όρκο, ο οποίος παράλληλα άφησε αιχμές για τον πρώην παίκτη της Αρμάνι και νυν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μάικ Τζέιμς:

"Ο Τζέιμς είχε συμβόλαιο, μίλησε δύο φορές με τον Μεσίνα και εν τω μεταξύ πήγε να παίξει σε τουρνουά στις ΗΠΑ με τους φίλους του. Όλο αυτό δεν είναι επαγγελματικό. Σταματώ εδώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο 78-79: Πάλι χαμένο σουτ από Καλάθη, πάλι ήττα
TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ