ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν πήρε την μπάλα για το μεγάλο σουτ ο Μάικ Τζέιμς και εκνευρίστηκε

Δεν πήρε την μπάλα για το μεγάλο σουτ ο Μάικ Τζέιμς και εκνευρίστηκε

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις δεν έδωσε την μπάλα στον Μάικ Τζέιμς για το σουτ της νίκης στο Τελ Αβίβ κι ο ηγέτης της Αρμάνι Μιλάνο απαίτησε εξηγήσεις για την απόφαση του Λιθουανού (VIDEO).

Πήγε στην Αρμάνι Μιλάνο για να γίνει ο... Alpha Dog μιας ομάδας, το "πρώτο βιολί", ο ηγέτης της. Ο Μάικ Τζέιμς είναι ο σημαντικότερος παίκτης των Ιταλών, είναι ο παίκτης που δεν φοβάται ποτέ, είναι αυτός που θέλει να παίρνει πάντα το τελευταίο σουτ. Στα τελευταία έξι ματς έχει 2/14 προσπάθειες στα τελευταία δύο λεπτά (1/8 τρίποντα) και η ομάδα του Πιανιτζάνι μετρά ρεκόρ 1-5, ωστόσο ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού περίμενε ότι θα εκτελέσει εκείνος στο φινάλε της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη 15η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις βρέθηκε στο ύψος της γραμμής των βολών ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν το τέλος και με το σκορ στο 94-92 προτίμησε να πασάρει στη δεξιά γωνία όπου βρισκόταν ο Τζεφ Μπρουκς. Εκείνος αστόχησε στο τρίποντο που θα έδινε ένα σπουδαίο διπλό στην Αρμάνι Μιλάνο και στη συνέχεια τα άκουσε από τον Μάικ Τζέιμς που απαιτούσε να μάθει γιατί δεν πήρε εκείνος την πάσα από τον Λιθουανό σέντερ. Η αλήθεια είναι πως ο Γκουντάιτις προσπάθησε να του δώσει τη μπάλα, δεν ρίσκαρε όμως το κλέψιμο του ΝτιΆντρε Κέιν και προτίμησε να πασάρει στον Μπρουκς, με τον Τζέιμς να απορεί και να ζητά εξηγήσεις όπως μπορείτε να δείτε στο τέλος του video.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ