EUROLEAGUE

Έμεινε... στο ράφι ο Θίοντορ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζόρνταν Θίοντορ δεν έχει καταφέρει να απεμπλακεί από την Αρμάνι Μιλάνο και να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με αποτέλεσμα να προπονείται μόνος του μέχρι νεωτέρας.

Αλλιώς περίμενε ο Τζόρνταν Θίοντορ πως θα είναι τα πράγματα, όταν πέρσι το καλοκαίρι υπέγραφε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Αρμάνι Μιλάνο. Ο 28χρονος γκαρντ δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Σιμόνε Πιανιτζάνι πέρσι, με αποτέλεσμα ο έμπειρος τεχνικός να εισηγηθεί την απόκτηση τόσο του Μάικ Τζέιμς όσο και του Νέμανια Νέντοβιτς για το "1".

Παρότι μάλιστα προσπαθεί όλο το καλοκαίρι να αποχωρήσει από το Mediolanum Forum, δεν τα έχει καταφέρει . Κάπως έτσι ο παίκτης έχει μείνει... στο ράφι, αφού δεδομένα δεν υπολογίζεται για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Γι αυτό κιόλας, όπως αναφέρει το Sportando, έχει ενημερωθεί πως θα προπονείται μόνος του κι όχι με την υπόλοιπη ομάδα αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 20 Αυγούστου.

Κι όλα αυτά μέχρι να βρει τρόπο να "σπάσει" το συμβόλαιό του με τους "κόκκινους" και να αποκτήσει νέα αγωνιστική στέγη για το 2018-'19.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ