EUROLEAGUE

"Φωτιά" ο Μάικ Τζέιμς κόντρα στη Βενέτσια

"Φωτιά" ο Μάικ Τζέιμς κόντρα στη Βενέτσια

Ο Μάικ Τζέιμς κάνει ό,τι θέλει με την Αρμάνι Μιλάνο, με τη Βενέτσια να αδυνατεί να τον αναχαιτίσει. Στους 31 πόντους σταμάτησε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού.

Αν η αρχή είναι όντως το ήμισυ του παντός, τότε η εποχή του Μάικ Τζέιμς στην Αρμάνι Μιλάνο θα είναι... χρυσή. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού συνεχίζει να κάνει θραύση στα φιλικά, με τη Βενέτσια να είναι το τελευταίο -χρονικά- "θύμα" του. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (8/9) για το "Trofeo Carlo Lovari", με τους "κόκκινους" να επικρατούν άνετα (90-72) και τον βραχύσωμο γκαρντ να σταματάει στους 31 πόντους με 8/11 δίποντα, 1/4 τρίποντα και 12/14 βολές, ενώ γέμισε την στατιστική του με 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Είναι σαφές πως "εκμεταλλεύεται" την απουσία των Κέρτις Τζέρελς (τραυματίας), Νέμανια Νέντοβιτς και Αντρέα Τσιντσαρίνι (αμφότεροι στις εθνικές) για να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως είναι ο πρώτος σκόρερ του Σιμόνε Πιανιτζάνι στα τέσσερα φιλικά που έχουν δώσει οι "κόκκινοι" μέχρι στιγμής. Κι αντίστοιχα, έχει κερδίσει το "MVP" στο "Castelletto Ticino" της περασμένης εβδομάδας. Παρεμπιπτόντως, στην pre season ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έχει 20.3 πόντους και 7 ασίστ κατά μέσο όρο!

Η Καζάλε (16 πόντοι, 6 ασίστ), η Βαρέζε (19 πόντοι, 10 ασίστ), η Τορίνο (15 πόντοι, 8 ασίστ) και η Βενέτσια (31 πόντοι, 4 ασίστ) είναι οι τέσσερις πρώτες ομάδες που την... πάτησαν από τον Μάικ Τζέιμς.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ