EUROLEAGUE

"Η Αρμάνι Μιλάνο συμφώνησε με τον Σέλβιν Μακ, προς την έξοδο ο Τζέιμς"

"Η Αρμάνι Μιλάνο συμφώνησε με τον Σέλβιν Μακ, προς την έξοδο ο Τζέιμς"
AP Photo/Nell Redmond AP PHOTO/NELL REDMOND

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Αρμάνι ΜΙλάνο συμφώνησε με τον Σέλβιν Μακ, κάτι θέτει σε αμφιβολία πλέον το μέλλον του Μάικ Τζέιμς στην ομάδα.

Ηταν γνωστό ότι η Αρμάνι Μιλάνο εξέταζε την περίπτωση του Σέλβιν Μακ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, οι δύο πλευρές τελικά τα βρήκανε και ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται σύντομα να φορέσει την φανέλα της ομάδας.

Αν τελικά επιβεβαιωθεί η συμφωνία, τότε αυτόματα βέβαια φαίνεται να δημιουργείται θέμα και με τον Μάικ Τζέιμς, αφού οι δύο παίκτες αγωνίζονται στην ίδια θέση, ενώ παράλληλα η Αρμάνι φέρεται να έχει συμφωνήσει και με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Ο Τζέιμς πάντως έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο (είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2018), κάτι που σημαίνει ότι για να μείνει ελεύθερος θα πρέπει να πάρει και μία γερή αποζημίωση.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η είδηση της συμφωνίας με τον Μακ ήρθε μόλις μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Μάικλ Ρολ. Υπενθυμίζεται ότι η Αρμάνι Μιλάνο έχει ακόμα ανακοινώσει την απόκτηση των Άαρον Γουάιτ, Ρικάρντο Μορασίνι και Πολ Μπιλίγκα

AP Photo/Nell Redmond

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ