EUROLEAGUE

Μάικ Τζέιμς: "Ευλογία ο Παναθηναϊκός"

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάικ Τζέιμς δήλωσε ότι θεωρεί ευλογία το γεγονός ότι αγωνίστηκε σε έναν ιστορικό σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός, ενώ στάθηκε στα 2 πρωταθλήματα που κατέκτησε με τους "πράσινους".

Ο Μάικ Τζέιμς ετοιμάζεται για τη νέα σελίδα της καριέρας του μετά τη συμφωνία του με την Αρμάνι Μιλάνο. Παραχωρώντας συνέντευξη στο σάιτ της νέας του ομάδας πάντως, είχε να πει έναν (πολύ) καλό λόγο για τον Παναθηναϊκό όταν κλήθηκε να κάνει τον απολογισμό της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε:

Για τον Κολοσσό Ρόδου και αν ένιωσε έκπληξη με τη μεταγραφή του στα μέσα της σεζόν 2014/15 στη Μπασκόνια και πώς ταίριαξε στην ομάδα: " Δεν ήταν έκπληξη για εμένα, επειδή είχε υπάρξει ενδιαφέρον για την απόκτησή μου και νωρίτερα. Δεν ήθελα να αφήσω όμως την ομάδα μου στην Ελλάδα μέχρι να βρεθεί μία πολύ μεγάλη ομάδα που θα αποτελούσε την ιδανική κατάσταση. Προφανώς η Μπασκόνια ήταν μία καλή κατάσταση. Πάντα πίστευα όμως ότι μπορούσα να παίξω όπου και αν πήγαινα, οπότε δε με εξέπληξε το γεγονός ότι ταίριαξα άμεσα στην ομάδα".

Για την Μπασκόνια και την πορεία της μέχρι το Final Four την σεζόν 2015/16: " Ακόμα κι εμείς αισθανθήκαμε έκπληξη με την πορεία μας. Όταν ξεκίνησε η χρονιά ήμασταν καλοί. Στοχεύαμε στα playoffs και από εκεί και πέρα θα βλέπαμε τι θα γινόταν. Κατά την διάρκεια της σεζόν όμως κάναμε όμως κάποιες εκτός έδρας νίκες, νικήσαμε δυνατές ομάδες ομάδες και καταλάβαμε ότι είμαστε καλοί. Στα playoffs με τον Παναθηναϊκό κερδίσαμε το πρώτο ματς και καταλάβαμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Τελικά, φτάσαμε ως το Final Four"

Για τον Παναθηναϊκό: " Πέρασα καλά. Ήταν ευλογία να παίξω στον Παναθηναϊκό λόγω της κουλτούρας και της ιστορίας της ομάδας. Κατακτήσαμε 2 πρωταθλήματα και ήταν καλό για εμένα, το απόλαυσα".

Για την περσινή παρουσία του στο ΝΒΑ: " Ήμουν λίγο απογοητευμένος, αλλά ήξερα ότι κάτι είχε αλλάξει. Κατά την άποψή μου έπαιξα καλά, δε μετανιώνω για κάτι και ήταν κάτι που ένιωσα πως έπρεπε να κάνω, να δοκιμάσω και είμαι ικανοποιημένος".

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ