EUROLEAGUE

Μπάγερν Μονάχου - Αρμάνι Μιλάνο: Έξαλλος ο Πιανιτζάνι, ξέσπασε σε υπαλλήλους των γηπεδούχων

Μπάγερν Μονάχου - Αρμάνι Μιλάνο: Έξαλλος ο Πιανιτζάνι, ξέσπασε σε υπαλλήλους των γηπεδούχων

Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του μετά την ήττα της Αρμάνι Μιλάνο από την Μπάγερν Μονάχου στην 18η "στροφή" της EuroLeague και ξέσπασε σε μέλη του σταφ των γηπεδούχων.

Η Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της ΕuroLeague επιβλήθηκε ( 93-87) της Αρμάνι Μιλάνο και ο προπονητής της ιταλικής ομάδας μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν ακολούθησε το... πρωτόκολλο και πρωταγωνίστησε σε ένα "επεισόδιο".

Άνθρωποι των γραφείων Τύπου των γηπεδούχων ομάδων μετά το τέλος των αγώνων της EuroLeague συνοδεύουν τον προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας στην αίθουσα που πραγματοποιείται η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τους αγώνες. Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι, όμως, δεν περίμενε τους υπευθύνους της Μπάγερν Μονάχου, πήγε μόνος του στην αίθουσα Τύπου και όταν κατάλαβε, πως η συνέντευξη Τύπου δεν μπορούσε να αρχίσει την στιγμή που ήθελε, ξέσπασε.

Ο Πιανιτζάνι - σύμφωνα με την δημοσιογράφο της ιστοσελίδα "TrendBasket", Μπεγκούμ Ουνάλ - η οποία ήταν παρούσα στο συμβάν - άρχισε να φωνάξει σε υπαλλήλους της Μπάγερν Μονάχου και οι παρευρισκόμενοι "σοκαρίστηκαν" από την συμπεριφορά του.

H συνέντευξη Τύπου εν συνεχεία και αφού προφανώς ο Ιταλός κόουτς ηρέμησε, πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ