EUROLEAGUE

Ο Μάικ Τζέιμς έδωσε την αφορμή στους φίλους της Αρμάνι για να τον αγαπήσουν (VIDEO)

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το φιλικό με την Καζάλε επέτρεψε στους φίλους της Αρμάνι Μιλάνο να δουν για πρώτη φορά τον Μάικ Τζέιμς με τη φανέλα της ομάδας, αλλά και να αντιληφθούν τι... φέρνει ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού (VIDEO).

Η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση της Καζάλε (96-68) σε ένα φιλικό, στο οποίο έλαμψε ο Μάικ Τζέιμς. Εν τη απουσία των υπόλοιπων παικτών με τους οποίους θα μοιράζεται τον χρόνο στο "1 και το "2", ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είχε όλη την ελευθερία να κάνει τα... δικά του.

Στα 24'14'' που χρησιμοποιήθηκε από τον Σιμόνε Πιανιτζάνι (σ.σ.: είδε όλη την τελευταία περίοδο από τον πάγκο), πρόλαβε να γεμίσει την στατιστική του με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Δεδομένου ότι δεν υπήρχαν ο Νέμανια Νέντοβιτς και ο Αντρέα Τσιντσαρίνι (αμφότεροι βρίσκονται στην εθνική τους ομάδα), αλλά και ο Κέρτις Τζέρελς (προφυλαχθηκε λόγω ενοχλήσεων), ο Μάικ Τζέιμς είχε το γενικό κουμάντο στο παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο.

Με περίσσια αυτοπεποίθηση, σιγουριά στις κινήσεις του και αγωνιζόμενος αποκλειστικά ως πόιντ γκαρντ, ήταν απολαυστικός -όσο και ουσιαστικός.

Εκτός όλων των άλλων, σε τέσσερις φάσεις στη διάρκεια του αγώνα μάλιστα, κατάφερε να δώσει μια καλή αφορμή στους φίλους των "κόκκινων" να τον αγαπήσουν.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ