EUROLEAGUE

Ο Μάικ Τζέιμς έχει μπερδευτεί με τις διεθνείς διοργανώσεις

Ο Μάικ Τζέιμς έχει μπερδευτεί με τις διεθνείς διοργανώσεις
EUROKINISSI

Διαθέσιμος για την Team USA ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά (!) δηλώνει ο Μάικ Τζέιμς, που μάλλον δεν έχει καταλάβει το σύστημα διεξαγωγής για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Η είδηση πως τα προολυμπιακά τουρνουά θα διεξαχθούν από τις 23 έως τις 28 Ιουνίου του 2020, έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης (9/4) και στο timeline του Μάικ Τζέιμς στο Twitter. Το γεγονός ότι οι παίκτες του ΝΒΑ δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτά τα τουρνουά επειδή τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου κάθε έτους είναι ένα ζήτημα που θα απασχολήσει τις ομάδες που θα παλέψουν για την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ωστόσο ο Αμερικανός γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο κάτι υπολόγισε λάθος. Ή απλώς πιστεύει πως η Team USA θα αποτύχει παταγωδώς στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί το φθινόπωρο στην Κίνα.

"USA Basketball, θέλετε να βοηθήσω;" έγραψε ο Τζέιμς, ωστόσο μάλλον δεν θα κληθεί από την αμερικανική ομοσπονδία επειδή η Team USA θα έχει προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτή είναι η δεύτερη φορά τις τελευταίες μέρες που ο εκρηκτικός γκαρντ δείχνει να μη γνωρίζει τις διαστάσεις ενός σημαντικού μπασκετικού ζητήματος, καθώς πρόσφατα αναρωτιόταν στο Twitter " για ποιο λόγο η Αρμάνι Μιλάνο υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό, τη Ζάλγκιρις Κάουνας και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ" πριν πάρει τη σωστή απάντηση από τους ακόλουθούς του.

Για την ιστορία, στο Τόκιο θα ταξιδέψουν επτά ομάδες που θα κερδίσουν το εισιτήριο μέσω του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι δύο πρώτες της τελικής κατάταξης από την Ευρώπη, οι δύο πρώτες από την Αμερική, η πρώτη από την Αφρική, η πρώτη από την Ασία και η πρώτη από την Ωκεανία. Άλλες τέσσερις ομάδες θα προκριθούν μέσω των τεσσάρων προ-ολυμπιακών τουρνουά, στα οποία θα συμμετάσχουν 24 ομάδες.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ