EUROLEAGUE

Ο Σκόλα πανηγύριζε τραγουδώντας τον ύμνο του Παναθηναϊκού!

Ο Σκόλα πανηγύριζε τραγουδώντας τον ύμνο του Παναθηναϊκού!
EUROKINISSI

Στα 39 του, ο Λουίς Σκόλα ξέρει πολύ καλά τα... κατατόπια της EuroLeague και, όπως αποδείχτηκε, του Παναθηναϊκού. Το Sport24.gr αποκαλύπτει την απίθανη στιγμή του Αργεντινού έξω από τα αποδυτήρια!

Την τελευταία φορά που ο Λουίς Σκόλα έφευγε από το ΟΑΚΑ, τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, για τον ίδιο, για τον Παναθηναϊκό και, φυσικά, για την γεύση που του άφησε εκείνη η εμπειρία.

Ήταν πριν από 12 χρόνια, τον Μάιο του 2007, όταν ο Αργεντινός φόργουορντ/σέντερ αντιμετώπιζε τους "πράσινους" με την Ταού Κεράμικα στον ημιτελικό του Final 4 της Αθήνας. Οι Βάσκοι γνώρισαν τον αποκλεισμό και στη συνέχεια αρκέστηκαν στη χαρά της... συμμετοχής μετά τη νέα ήττα από την Ουνικάχα Μάλαγα στον μικρό τελικό: "Τη θυμάμαι την τελευταία μου παρουσία εδώ. Ήταν το 2007. Παίξαμε πάλι με τον Παναθηναϊκό, χάσαμε, όπως χάσαμε και από την Μάλαγα για την τρίτη θέση. Δεν νιώθω, όμως, ότι σήμερα πήρα εκδίκηση", λέει ο ίδιος στο Sport24.gr λίγο πριν μπει στο πούλμαν της Αρμάνι Μιλάνο για να πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Ο Σκόλα πανηγύριζε τραγουδώντας τον ύμνο του Παναθηναϊκού!
EUROKINISSI

Νωρίτερα, υπό την επήρεια της νίκης, ευδιάθετος, χαμογελαστός, δεκτικός σε κάθε πρόσκληση για φωτογραφία ή αυτόγραφο από περαστικούς, ο άσος της Αρμάνι και πόλος... έλξης στο ΟΑΚΑ έμοιαζε να ζει πολύ έντονα, όχι μόνο τη νίκη της ομάδας του, αλλά το μπάσκετ που συνεχίζει να υπηρετεί. Και το κάνει παραδειγματικά σε ηλικία 39 ετών, όπως το έκανε με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ και στο ΟΑΚΑ. Ένα γήπεδο, τα κατατόπια του οποίου εξακολουθεί να θυμάται έπειτα από 12 χρονια, μαζί και όσων αντηχούν σε αυτό. Όπως ο ύμνος του Παναθηναϊκού που ακουγόταν εκείνη τη στιγμή, ως είθισται μετά το τέλος κάθε αγώνα.

Κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια της ομάδας του, λοιπόν, ο Σκόλα πήρε αγκαλιά έναν άγνωστο περαστικό και άρχισε να του τραγουδά τον ύμνο του "τριφυλλιού" και μάλιστα στα ελληνικά, έστω κι αν έμεινε στο πρώτο δίστιχο του ρεφρέν: "Παναθηναϊκέ, Παναθηναϊκέ..."!

Το ακούσαμε και, όπως ήταν λογικό, τον ρωτήσαμε: “Παίζω τόσα χρόνια, έχω έρθει τόσες φορές εδώ, οπότε τον έχω ακούσει αρκετά! Μου έχει μείνει! Είναι πολύ πιασάρικος!”, εξήγησε στο Sport24.gr ο Λουίς Σκόλα που επανέλαβε το δίστιχο δίνοντας έμφαση στον ρυθμό.

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από μία τέτοια στιγμή, τα αμιγώς μπασκετικά έρχονται δεύτερα. Ο ίδιος πάντως δεν τα παρέλειψε, σχολιάζοντας και την εξέλιξη του αγώνα: "Παίξαμε καλά, είμαστε καλή ομάδα και πήραμε μία σημαντική νίκη. Και ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά, ήταν ένα κλασικό παιχνίδι EuroLeague αλλά εμείς το κλείσαμε καλύτερα. Είναι μία δύσκολη έδρα για να φύγεις νικητής, θα πρέπει να είμαστε δυνατοί στην έδρα μας από εδώ και πέρα, αλλά για την ώρα ήταν μία καλή νίκη για εμάς".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι αλλαγές και το τετελεσμένο
Μίτσοφ στο Sport24.gr: "Όχι εγώ, αλλά ο... Μορασκίνι"
TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ