EUROLEAGUE

Ο Μάικ Τζέιμς, το "πλάνο" του για την επόμενη σεζόν και ο Ολυμπιακός

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάικ Τζέιμς έγραψε στο Twitter ότι θέλει να μείνει στο Μιλάνο ακόμα κι αν δεν παίζει, ενώ απάντησε ακόμα και σε ερώτηση follower για την προοπτική του Ολυμπιακού!

Ο Έτορε Μεσίνα δεν υπολογίζει τον Μάικ Τζέιμς , αυτός όμως δεν σκοπεύει να πάει πουθενά, μοιάζοντας να... στρογγυλοκάθεται στο εγγυημένο συμβόλαιο που έχει με την ιταλική ομάδα για την επόμενη χρονιά. Ο Αμερικανός γκαρντ έγραψε στο Twitter ότι θέλει να μείνει στο Μιλάνο ακόμα κι αν δεν αγωνίζεται, ενώ στον διάλογο που άνοιξε με τους followers, σχολίασε και την προοπτική να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

" Μάλλον θα πρέπει να με πληρώσουν", έγραψε αρχικά ο Τζέιμς, που πρόσθεσε ότι " οι αληθινοί άνθρωποι ξέρουν τι είναι αυτό. Ωστόσο θα είμαι απίστευτος χειροκροτητής για τώρα". Εν συνεχεία ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε ότι " σκοπεύω να παραμείνω στο Μιλάνο, κι ας μην αγωνίζομαι. Μάλλον αυτό θα κάνω. Θα κάθομαι στον χώρο όπου βρίσκονται οι οικογένειες των αθλητών", πριν ερωτηθεί για τον Ολυμπιακό.

" Μου αρέσει ο Μπλατ, αλλά νομίζω ότι δεν θα ταίριαζα (στον Ολυμπιακό). Λόγω ιστορίας", έγραψε ο Αμερικανός γκαρντ, που τόνισε μάλιστα ότι μιλάει μία φορά την εβδομάδα και με τον Νικ Καλάθη.

Διαβάστε μερικά από τα tweets του Αμερικανού γκαρντ:







Photo credits: Eurokinissi
TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ