EUROLEAGUE

Ολίμπια Μιλάνο: Επίσημα τέλος ο Μάικ Τζέιμς

Ολίμπια Μιλάνο: Επίσημα τέλος ο Μάικ Τζέιμς

Με μία λιτή ανακοίνωση η Ολίμπια Μιλάνο ανακοίνωσε ότι έσπασε το συμβόλαιο του Μάικ Τζέιμς, αφήνοντας τον Αμερικανό σκόρερ ελεύθερο.

Ο Μάικ Τζέιμς αποτελεί από σήμερα και τυπικά παρελθόν από την Ολίμπια Μιλάνο . Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε αυτό που αναμενόταν εδώ και μερικές ημέρες , δηλαδή το τέλος της συνεργασίας με τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην κανονική περίοδο της EuroLeague την προηγούμενη χρονιά.

" Η Παλακανέστρο Ολίμπια Μιλάνο ήρθε σε συμφωνία με τον Μάικ Τζέιμς, προκειμένου να ακυρώσει το υπάρχων συμβόλαιο του", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των Μιλανέζων, οι οποίοι απέκτησαν 29χρονο γκαρντ το καλοκαίρι του 2018, αμέσως μετά το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.

Στη μία χρονιά που έπαιξε στο Μιλάνο, ο Τζέιμς είχε 19,8 πόντους, 6,4 ασίστ, 3,8 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο, αλλά δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ιταλική ομάδα στα Playoffs της EuroLeague. Μόλις πριν από τρεις ημέρες ο Τζέιμς έγραψε στο Twitter ότι θέλει να παραμείνει στην Ολίμπια , ακόμα κι αν δεν αγωνίζεται, αυτό όμως δεν πρόκειται να γίνει...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ