EUROLEAGUE

Πήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας η Αρμάνι Μιλάνο

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Αρμάνι Μιλάνο έκανε "μπρέικ στο μπρέικ" στην Μπρέσια και ανέκτησε τον έλεγχο της ημιτελικής σειράς στη Lega Basket (2-1). Σπουδαία εμφάνιση από τον Άντριου Γκάουντλοκ, με μεγάλα καλάθια στην τελευταία περίοδο.

Η Αρμάνι Μιλάνο ανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά με την Μπρέσια! Οι "κόκκινοι" ανταπέδωσαν το "μπρέικ" των "μπλε" από το πρώτο παιχνίδι, πήραν την εκτός έδρας νίκη που αναζητούσαν (80-74) και πλησίασαν στην πρόκριση στους τελικούς της Lega Basket.

Για να τα καταφέρουν βέβαια χρειάστηκαν τα συνεχόμενα μεγάλα σουτ (όλα τρίποντα) του Άντριου Γκάουντλοκ στο τελευταίο πεντάλεπτο, με τον εκρηκτικό γκαρντ να ολοκλήρώνει το παιχνίδι με 20 πόντους και 4/8 τρίποντα. Από κοντά κι οι Βλάντιμιρ Μίτσοφ (16 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (14 πόντοι).

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να διατηρηθούν σε θέση οδηγού στη σειρά, με την εμφάνιση των Μικέλε Βιτάλι (18 πόντοι), Μπέντζαμιν Όρτνερ (10 πόντοι, 9 ριμπάουντ), Μάρκους Λάντρικ (19 πόντοι) και Μπράις Κότον (17 πόντοι) να πηγαίνει στράφι.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ