EUROLEAGUE

Πιανιτζάνι: "Οι Έλληνες και ο Μιλουτίνοβ είναι η καρδιά του Ολυμπιακού"

Πιανιτζάνι: "Οι Έλληνες και ο Μιλουτίνοβ είναι η καρδιά του Ολυμπιακού"

O Σιμόνε Πιανιτζάνι με αφορμή την αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τον Ολυμπιακό (14/3, 21:45, LIVE Blog από το Sport24) σκιαγράφησε το προφίλ των ερυθρολεύκων.

Η Αρμάνι Μιλάνο στην 26η "στροφή" της EuroLeague υποδέχεται τον Ολυμπιακό (14/3, 21:45, LIVE Blog από το Sport24) και ο Σιμόνε Πιανιτζάνι στάθηκε στον ρόλο που έχουν οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Νίκολα Μιλουτίνοβ στην ομάδα τους.

Ο Ιταλός κόουτς της Αρμάνι Μιλάνο αναφερόμενος στη "μάχη" της οκτάδας παρατήρησε πως "το πρόγραμμα του Ολυμπιακού τού δίνει ένα σημαντικό πλενέκτημα", ενώ στη συνέχεια πρόσθσε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν "έχουν την εμπειρία για να παίξουν σε αυτούς τους αγώνες, ακόμα και είναι εκτός έδρας. Οι Έλληνες παίκτες είναι η καρδιά της ομάδας τους. Αναφέρομαι στους Σπανούλη, Παπανικολάου, Πρίντεζη και Μάντζαρη, αλλά συμπεριλαμβάνω και τον Μιλουτίνοβ. Πρέπει να παίξουμε ενθουσιασμό και ωριμότητα. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές που θα είμαστε καλοί και αποτελεσματικοί. Αυτό δεν θα συμβεί από τύχη. Θα γίνει, αν δουλέψουμε καλά, έχουμε τις κατάλληλες αποστάσεις τρέξουμε σωστά στο τρανζίσιον. Πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο στο αυριανό παιχνίδι, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να χτίσουμε κάτι για το μέλλον μέσα σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα".

Η προετοιμασία της Αρμάνι Μιλάνο για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο, ενώ στη διάθεση του Σιμόνε Πιανιτζάνι - όπως αναμενόταν - τέθηκαν εκ νέου οι Κέρτις Τζέρελς και Τζέιμς Νάναλι. Ο Αμερικανός γκαρντ άφησε πίσω τις ενοχλήσεις που ένιωθε στο γόνατο, ενώ ο Τζέιμς Νάναλι επέστρεψε από τις ΗΠΑ, όπου είχε ταξιδέψει για προσωπικούς λόγους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ