EUROLEAGUE

Πρόεδρος Αρμάνι Μιλάνο: "Το μπάτζετ μας είναι 7 εκατ. ευρώ μαζί με τους φόρους"

Πρόεδρος Αρμάνι Μιλάνο: "Το μπάτζετ μας είναι 7 εκατ. ευρώ μαζί με τους φόρους"
EUROKINISSI

Ο Πρόεδρος της Αρμάνι Μιλάνο, Λίβιο Πρόλι, δήλωσε ότι το μπάζετ της Αρμάνι Μιλάνο την σεζόν 2018/19 είναι - μαζί με τους φόρους - 7 εκατ. ευρώ, όταν πριν μερικούς μήνες είχε αποκαλυφθεί ότι ξεπερνάει τα 20 εκατ. ευρώ!

Η Αρμάνι Μιλάνο θεωρείται μία ομάδα που... σκορπάει χρήματα. Μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο εξάλλου η γνωστή ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport" αποκάλυψε ότι το φετινό μπάτζετ της ομάδας είναι 25 εκατ. ευρώ . Ο Πρόεδρος της Αρμάνι ωστόσο, Λίβιο Πρόλι, υποστήριξε με δηλώσεις του ότι στην πραγματικότητα το μπάζετ είναι πολύ μικρότερο. Πάρα πολύ μικρότερο για την ακρίβεια!

Ο ισχυρός άνδρας της Αρμάνι παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", την εφημερίδα δηλαδή που είχε κάνει την αποκάλυψη πριν μερικούς μήνες, δηλώνοντας πως " το μπάτζετ μας είναι 7 εκατ. ευρώ μαζί με τους φόρους. Βρισκόμαστε στα μεσαία στρώματα της EuroLeague σε αυτό το κομμάτι"!

Η συγκεκριμένη ατάκα έχει ήδη αρχίσει να σχολιάζεται... ποικιλοτρόπως, αφού αρκετοί θυμούνται ότι τα συμβόλαια των Μάικ Τζέιμς, Νεμάνια Νέντοβιτς και Βλάντιμιρ Μίτσοβ δεν είναι ακριβώς... μικρά. Όπως και να έχει, ο Πρόλι ήταν ξεκάθαρος σε αυτό το σημείο, όπως και στο ότι στόχος της ομάδας είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αρτούρας Γκουντάιτις για ακόμα έναν χρόνο, καθώς και ότι θέλει το καλοκαίρι να φέρει έναν καλό παίκτη να βάλει στο πλευρό του Μάικ Τζέιμς.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ