EUROLEAGUE

Ροντρίγκεθ: "Μεγάλο το ρίσκο για τους παίκτες"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μίλησε στο Radio Marca για το ενδεχόμενο επανεκκίνησης της EuroLeague και τους κινδύνους που υπάρχουν για τους παίκτες της διοργάνωσης.

Η μεγάλη μέρα έφτασε για την EuroLeague, η οποία εντός των προσεχών ωρών θα ανακοινώσει τι μέλλει γενέσθαι για το υπόλοιπο της σεζόν. Πριν παρθεί και ανακοινωθεί η απόφαση των ομάδων, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μίλησε στο Radio Marca και επεσήμανε πως είναι απαισιόδοξος αναφορικά με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου μέσα στο γήπεδο. Ο γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο εξήγησε μάλιστα πως το ρίσκο για τους παίκτες θα είναι μεγάλο λόγω της μακράς αποχής από τις προπονήσεις, ενώ τόνισε πως η EuroLeague δεν διαχειρίστηκε την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη διακοπή της EuroLeague: "Μετά τα παιχνίδια με Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια, η χώρα μπήκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Εμείς όμως συνεχίσαμε τις προπονήσεις γιατί είχαμε το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι η EuroLeague δεν διαχειρίστηκε πολύ καλά την κατάσταση, ήμασταν σε κατάσταση αναμονής για να ταξιδέψουμε για το Βερολίνο, όπου θα παίζαμε εν τέλει με τον Ολυμπιακό, αλλά μετά το θετικό δείγμα του Τρέι Τόμπκινς, μπήκαμε όλοι σε καραντίνα. Μετά από αυτό, ο σύλλογος κατάλαβε ότι θέλαμε πάνω απ' όλα να είμαστε κοντά την οικογένειά μας. Η σύζυγος και οι κόρες μου γύρισαν στο Αλικάντε μετά το κλείσιμο των σχολείων και αποφασίσαμε ότι το καλύτερο ήταν να πάμε όλοι μαζί εκεί".

Για την επιστροφή στην δράση: "Θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθούμε στην κατάσταση που ήμασταν πριν, γιατί θα χρειαστούν πολλές εβδομάδες προπονήσεων. Αν γυρίσουμε στους αγώνες δεν θα μιλάμε για preseason, αλλά για μια διαδικασία που όλοι θα θέλουν να κερδίσουν. Θα είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο για τους παίκτες, όπως επίσης για όλους".

Για την ολοκλήρωση της σεζόν στην EuroLeague: "Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος, υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα για κάτι τέτοιο. Ένας μεγάλος αριθμός παικτών βρίσκεται στις ΗΠΑ και η επιστροφή τους δεν θα είναι κάτι απλό ή εύκολο. Είναι δύσκολη όλη αυτή η διαδικασία, όλοι όμως θέλουμε να έχουμε ένα πρόγραμμα και να ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί".

Για τον Φακούντο Καμπάσο: "Ο "Φάκου" μπορεί να ταιριάξει εξαιρετικά παντού. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και το δείχνει εδώ και καιρό. Νομίζω ότι είναι ευτυχισμένος στη Μαδρίτη".

Για το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει τη φανέλα της "Βασίλισσας": "Δεν σκέφτομαι κάτι πιο μακρινό από την αυριανή μέρα. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που έπαιξα στη Ρεάλ Μαδρίτης, βρέθηκα σε πολλά διαφορετικά μέρη. Δεν ξέρω. Τώρα μπορώ να σου πω ότι είμαι χαρούμενος στην Αρμάνι Μιλάνο και θέλω να τιμήσω μέχρι τέλους το συμβόλαιό μου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ