EUROLEAGUE

Θέλει τον Περάντες η Αρμάνι Μιλάνο

Θέλει τον Περάντες η Αρμάνι Μιλάνο

Ο Λόντον Περάντες βρίσκεται στο στόχαστρο της Αρμάνι Μιλάνο, η οποία του προσέφερε διετές συμβόλαιο και αναμένει την απάντησή του.

Η περίπτωση του Λόντον Περάντες δεν έχει περάσει απαρατήρητη από την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία θέλει να αποσπάσει την υπογραφή του.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sportando, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 24χρονου Αμερικανού γκαρντ (1.88μ.). Η Αρμάνι Μιλάνο φέρεται να έχει προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Λόντον Περάντες και αν ο παίκτης αποδεχτεί την πρόταση της ιταλικής ομάδας, τότε την σεζόν 2018-19 θα αγωνιστεί στην Πεζάρο με τη μορφή δανεισμού. Οι διαπραγματεύσεις, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, δεν είναι εύκολες και το τελευταίο... επεισόδιο στο σίριαλ αναμένεται να προβληθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Λόντον Περάντες μετά την αποφοίτησή του από το Virginia υπέγραψε Two-Way Contract με τους Cavalliers, με τους οποίους την σεζόν 2017-18 μέτρησε 14 συμμετοχές στον μαγικό κόσμο του NBA (μ.ο. 0,5π., 0,3ρ.,0,4ασ.). Ο Περάντες στην G-League είχε μέσο όρο 11,8 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 7,8 ασίστ.

AP Photo/Rick Bowmer

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ