EUROLEAGUE

Το μεγάλο τρίποντο του Σκόλα στην εκπνοή του πρώτου μέρους

Το μεγάλο τρίποντο του Σκόλα στην εκπνοή του πρώτου μέρους

Σε τρομερή κατάσταση ο Λουίς Σκόλα, έπαιξε 15:28 στο πρώτο μέρος του αγώνα Μπάγερν Μονάχου - Αρμάνι Μιλάνο και έβαλε και buzzer beater τρίποντο (VIDEO).

Πριν από λίγες μέρες επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από μια σπουδαία καριέρα στο ΝΒΑ, για να βοηθήσει την Αρμάνι Μιλάνο να πετύχει τους στόχους της, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Ο Λουίς Σκόλα έχει καλό ρυθμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο, στο οποίο έφτασε μέχρι τον τελικό με την Αργεντινή και το έδειξε και στο πρώτο μέρος της εκτός έδρας αναμέτρησης της νέας του ομάδας με τη Μπάγερν Μονάχου.

Ο πολύπειρος ψηλός ήταν στην αρχική πεντάδα του Έτορε Μεσίνα, έπαιξε 15:28 στο πρώτο μέρος, είχε δέκα πόντους από 2/4 δίποντα και 2/4 τρίποντα, έβαλε και ένα μεγάλο μακρινό σουτ στην εκπνοή της δεύτερης περιόδου για να μαζέψει τη διαφορά στους οκτώ (42-34) και να κρατήσει όρθιους τους Ιταλούς που πληγώθηκαν σημαντικά από ένα επί μέρους 15-2 των γηπεδούχων στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου.

Το εντυπωσιακό είναι πως σε 144 αγώνες στη EuroLeague ο Σκόλα είχε μόλις ένα εύστοχο τρίποντο (στις 19/12/2001 σε εκτός έδρας αγώνα της Ταού με την Βιλερμπάν) και απόψε, το βράδυ της Πέμπτης 3/10, πέτυχε δύο σε ένα ημίχρονο.

Δείτε το σουτ του Σκόλα:

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ