EUROLEAGUE

Αντίπαλος της Φενέρμπαχτσε ο... εαυτός της

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Φενέρμπαχτσε έκανε περίπατο στον πρώτο τελικό της BSL, με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να βάζει πλώρη για να επαναλάβει το περσινό (εντυπωσιακό) κατόρθωμά της.

Ο πρώτος τελικός της BSL εξελίχθηκε σε περίπατο για τη Φενέρμπαχτσε, η οποία συνέτριψε εντός έδρας την Τόφας. Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, με το +40 να είναι ενδεικτικό της διαφοράς που υπήρχε στην απόδοση των ομάδων στην Ulker Sports Arena.

Πέραν της ουσίας του πράγματος, που δεν είναι άλλη από την πρώτη νίκη στη σειρά των τελικών (η οποία κρίνεται στις τέσσερις), η Φενέρμπαχτσε έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί που τρέχει από την 28η Ιανουαρίου. Οπότε κι ηττήθηκε για τελευταία φορά στη BSL. Τότε, στην Μπαντίρμα, χρειάστηκαν δύο καλάθια του Τόνι Τέιλορ στα τελευταία δευτερόλεπτα για να "λυγίσει" η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Έκτοτε όμως, μετράει μόνο νίκες.

Θέλει άλλες τρεις επιτυχίες για να κατακτήσει τον τίτλο για τρίτη σερί φορά στη γειτονική χώρα, δίχως να δώσει το δικαίωμα στην Τόφας να χαμογελάσει ούτε μία.

Σε περίπτωση που τα καταφέρει, η Φενέρμπαχτσε θα επαναλάβει το περσινό εντυπωσιακό κατόρθωμά της, όταν έμεινε ξανά αήττητη για το μεγαλύτερο μέρος του β' μισού της σεζόν. Πέρσι, η τελευταία ήττα έγινε στις 4 Δεκεμβρίου 2016 από την... Τόφας, πριν έρθει το αήττητο των 314 ημερών . Επόμενος στόχος λοιπόν, η διεύρυνση του σερί στην BSL και η γιγάντωση του μύθου της στο τουρκικό πρωτάθλημα. Εκεί που κυριαρχεί επί των ημερών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο το 2014, το 2016 και το 2017.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ