EUROLEAGUE

Δεν άντεξε ο Κάλινιτς: "Ναι, πήρα μεταγραφή"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεινοπάθησε μία, δεινοπάθησε δύο, με την τρίτη ο Νίκολα Κάλινιτς απλά παράτησε την προσπάθεια και σταμάτησε να εξηγεί πως "δεν είμαι ο ποδοσφαιριστής, αλλά ο μπασκετμπολίστας".

Του συνέβη και στο παρελθόν, αυτή τη φορά όμως ο Νίκολα Κάλινιτς τράβηξε περισσότερο κουπί από ποτέ. Βλέπετε, η συνωνυμία του με τον διεθνή Κροάτη ποδοσφαιριστή συνεχίζει να του προκαλεί προβλήματα, ειδικά από τη στιγμή που οι οπαδοί της Μίλαν αγρίεψαν από τη μεταγραφή του δεύτερου στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο μπασκετμπολίστας της Φενέρμπαχτσε δέχθηκε καταιγισμό από υβριστικά tweets, προσπάθησε να εξηγήσει (για ακόμα μία φορά) πως δεν είναι ο ποδοσφαιριστής Κάλινιτς, όμως τα ξημερώματα της Πέμπτης (9/8) δεν άντεξε και ουσιαστικά ύψωσε λευκή σημαία.

" Είμαι ποδοσφαιριστής, ακολουθήστε με. Μόλις πήρα μεταγραφή για την Ατλέτικο Μαδρίτης" έγραψε και τουλάχιστον διασκέδασε το... "μαρτύριο" που περνάει, αυτό που έχει συνηθίσει κάθε φορά που συμβαίνει κάτι με τον Κροάτη διεθνή. Για την ιστορία, ο 30χρονος Κροάτης μετακόμισε από τη Μίλαν στην Ατλέτικο για ένα ποσό που φτάνει τα 15.000.000 ευρώ.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ