EUROLEAGUE

Δεν το κουνάει από τη Φενέρμπαχτσε ο Ομπράντοβιτς

Δεν το κουνάει από τη Φενέρμπαχτσε ο Ομπράντοβιτς
EUROKINISSI

Πολύ νωρίς στο καλοκαίρι, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από τη Φενέρμπαχτσε.

Παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια, οι φήμες περί αποχώρησης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τη Φενέρμπαχτσε "φούντωσαν" τον τελευταίο μήνα. Κυρίως ως επακόλουθο της είδησης αποχώρησης της Dogus από την τουρκική ομάδα, πράγμα που σημαίνει πως ο ετήσιος προϋπολογισμός της θα μειωθεί κατά 10.000.000 ευρώ.

Την επομένη της κατάκτησης του τίτλου στην BSL, ο έμπειρος τεχνικός φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει περίπτωση να πει "αντίο" στην Κωνσταντινούπολη. " Έχω συμβόλαιο και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Βρίσκομαι σε έναν σύλλογο που λειτουργεί με απόλυτο επαγγελματισμό, αγαπώ αυτή την ομάδα και τους οπαδούς της. Θα μείνω εδώ", εξήγησε χαρακτηριστικά, σπεύδοντας με αυτόν τον τρόπο να βάλει τέλος στην παραφιλολογία.

Επί των ημερών του, η Φενέρμπαχτσε έχει κατακτήσει τέσσερις φορές τον τίτλο του πρωταθλητή στην Τουρκία (σε πέντε χρόνια), ενώ μετράει τέσσερις σερί παρουσίες σε Final Four της EuroLeague (με αποκορύφωμα την περσινή κατάκτηση στο Sinan Erdem Dome).

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ