EUROLEAGUE

Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς με τη διαιτησία: "Θέλουμε να εισπράττουμε σεβασμό"

Fenerbahce's head coach Zeljko Obradovic reacts during their Euroleague basketball match between Red Star and Fenerbahce, in Belgrade, Serbia, Thursday, Oct. 10, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Fenerbahce's head coach Zeljko Obradovic reacts during their Euroleague basketball match between Red Star and Fenerbahce, in Belgrade, Serbia, Thursday, Oct. 10, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Με τη διαιτησία τα είχε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μετά την εντός έδρας ήττα της Φενέρμπαχτσε από την Μπαρτσελόνα. Ετοιμάζει video με φάσεις για την EuroLeague η τουρκική ομάδα!

Η Φενέρμπαχτσε δεν τα κατάφερε στο Ulker Sports Hall απέναντι στην Μπαρτσελόνα, σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Τα μεγάλα σουτ που έβαλε ο Μάλκολμ Ντιλέινι κράτησαν όρθιους τους μπλαουγκράνα, που κέρδισαν για δεύτερη φορά φέτος την τουρκική ομάδα. Μετά το τέλος του αγώνα πάντως, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τη διαιτησία.

Όπως τόνισε θα ετοιμαστεί video για να σταλεί στην EuroLeague με όλες τις φάσεις για τις οποίες "γκρινιάζει" η Φενέρμπαχτσε, ενώ δεν υπαινιχθεί έλλειψη σεβασμού προς την ομάδα του.

" Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, που πάλεψαν για σαράντα λεπτά. Παίξαμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Είναι πολύ σπουδαίοι τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά επιστρέψαμε και παλέψαμε μέχρι τέλους για να κερδίσουμε. Αυτό που έκρινε το αποτέλεσμα ήταν τα λάθη και τα πολλά χαμένα ελεύθερα σουτ. Ειλικρινά σας λέω όμως, ότι πιστεύω πως υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που ευθύνονται για την ήττα, αλλα δεν θέλω να αναφερθώ τώρα. Θα ετοιμάσουμε video για να στείλουμε στην EuroLeague. Μόνο αυτός ο τρόπος υπάρχει. Σεβόμαστε τη διοργάνωση, αλλά θέλουμε να εισπράττουμε τον ίδιο σεβασμό" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε ήταν έξαλλοι με τις αποφάσεις των διαιτητών, φωνάζοντας μάλιστα στη διάρκεια του αγώνα για "EuroLeague Mafia"!

AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ