EUROLEAGUE

Ελεύθερος ο Τζέισον Τόμπσον από την Φενέρμπαχτσε

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παρελθόν αποτελεί από την Φενέρμπαχτσε ο Τζέισον Τόμπσον, αφού η πρωταθλήτρια Τουρκίας αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ηταν δεδομένο ότι η Φενέρμπαχτσε δεν θα διατηρούσε στο ρόστερ της τον Τζέισον Τόμπσον. Η επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει, με την πρωταθλήτρια Τουρκίας να ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ, ευχόμενη καλή συνέχεια στον άλλοτε ΝΒΑερ.

Ο Τόμπσον υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε το περασμένο καλοκαίρι, στην προσπάθεια της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να βρει τον αντι-Ούντο. Ο Τόμπσον όμως δεν μπόρεσε ποτέ να καλύψει το κενό του νυν παίκτη των Utah Jazz, κάτι λογικό βέβαια αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για διαφορετικού στυλ παίκτες.

Την σεζόν 2017/18 ο Τόμπσον είχε 8.3 πόντους και 5.9 ριμπάουντ μέσο όρο σε 18.7 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 5 πόντους και 3.9 ριμπάουντ μέσο όρο σε 15.5 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ