EUROLEAGUE

Επίσημο: Στη Φενέρμπαχτσε για ένα χρόνο ο Ντέρικ Γουίλιαμς

EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÐÁÃÅÑÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÐÁÃÅÑÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης της Φενέρμπαχτσε για τον επόμενο χρόνο θα είναι ο Ντέρικ Γουίλιαμς, με την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να ανακοινώνει την Πέμπτη (18/7) τη συμφωνία με τον 28χρονο φόργουορντ.

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Νικολό Μέλι στο "4" για τη Φενέρμπαχτσε. Η τουρκική ομάδα ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή μεταγραφική της κίνηση, ανακοινώνοντας πως η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά σε διετή συνεργασία.

Ο 28χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε πέρσι για πρώτη φορά στην Ευρώπη, με τα χρώματα της Μπάγερν Μονάχου. Πολύ γρήγορα έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά, δεδομένου ότι μέτρησε 13.4 πόντους και 4.2 ριμπάουντ ανά αγώνα στην EuroLeague. Κατά βάση ερχόμενος από τον πάγκο, έχοντας όμως πολύ σημαντικό ρόλο στο ροτέισον του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Δεδομένης της ποιότητας, των αθλητικών του προσόντων και της ικανότητας να μαρκάρει από "3" έως "5", ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τον υπέδειξε ως ιδανική λύση για να καλυφθεί το κενό που άφησε με την αποχώρησή του -για το ΝΒΑ- ο Νικολό Μέλι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ