EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Η Γαλατάσαραϊ τη φόρτωσε... προβλήματα!

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Φενέρμπαχτσε γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά στο τουρκικό πρωτάθλημα από τη Γαλατάσαραϊ που την κέρδισε (83-64) και την "έπιασε" στη βαθμολογία.

Πολύ άσχημο ξεκίνημα πραγματοποιεί στη φετινή σεζόν η Φενέρμπαχτσε, αφού μετά την αρνητική εκκίνηση στη EuroLeague, ήρθε η πρώτη κατραπακιά και στο πρωτάθλημα της χώρας της.

Μετά τη βαριά ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο, το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς γνώρισε άλλη μία, ακόμη πιο βαριά από τη Γαλατάσαραϊ (83-64) για το πρωτάθλημα Τουρκίας. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα σε εγχώρια διοργάνωση για τη Φερνέρμπαχτσε, η οποία σημείωσε μόλις 9 πόντους στην τελευταία περίοδο του ματς. Ο Νάντο Ντε Κολό και ο Ντέρικ Γουίλιαμς ηγήθηκαν και πάλι στο σκοράρισμα (16 και 14 πόντους αντίστοιχα), ενώ 12 πόντους και 6 ασίστ είχε ο Κώσας Σλούκας.

Ο Μελίχ Μαγμούτλγου προσέθεσε άλλους 10 πόντους, ωστόσο οι τέσσερίς τους δεν ήταν αρκετοί για την ομάδα τους, ενώ οι πόντοι του αρχηγού της δεν ήταν επαρκείς για να αποτρέψουν το... ξέσπασμα του Ομπράντοβιτς προς το πρόσωπό του!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ