EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Με περίπατο το 1-0 στα ημιτελικά

Φενέρμπαχτσε: Με περίπατο το 1-0 στα ημιτελικά
EUROKINISSI

Η Φενέρμπαχτσε δεν χρειάστηκε να ιδρώσει στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς με την Τόφας και με 102-68 έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση τους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναγκάστηκε να κάνει τα πλάνα του δίχως να υπολογίζει στους Λοβέρν, Βέσελι, Γκριν και Ντατόμε, ωστόσο όσοι βρέθηκαν στο παρκέ ανταποκρίθηκαν απόλυτα στις απαιτήσεις του πρώτου ημιτελικού. Και κάπως έτσι η Φενέρμπαχτσε έκανε άνετο το 1-0 στη σειρά με την Τόφας (102-68).

Στην πρώτη περίοδο, η Φενέρ σημείωσε 32 πόντους και πήρε προβάδισμα 10 πόντων κι έκτοτε δεν κοίταξε πίσω της. Το υπέρ της προβάδισμα ανέβαινε συνεχώς, δεν έχασε το επιμέρους σκορ σε καμία περίοδο και η τελική διαφορά ήρθε με συνοπτικές διαδικασίες. Πρωταγωνιστής ο Μέλι με 27 πόντους, στους 6 πόντους και τις 6 ασίστ ο Κώστας Σλούκας που έμεινε στο παρκέ για 21:39.

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς θα γίνει ξανά στην έδρα της Φενέρ (03/06, 21:00), ενώ συνολικά απαιτούνται τρεις νίκες για την πρόκριση στους τελικούς της TBL.

Φενέρμπαχτσε (Ομπράντοβιτς): Ντουβερίογλου 15 (5 ριμπάουντ), Αλί Μουχάμεντ (Μπόμπι Ντίξον) 9 (4 ασίστ), Μαχμούτογλου 11, Μέλι 27, Κάλινιτς 7 (5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Τιρπάντσι, Σαντσάκλι, Χέρσεκ 7, Αρνά 4, Γκιουλέρ 6, Σλούκας 6 (6 ασίστ, 3 ριμπάουντ), Γκούντουρις 10 (5 ασίστ).

Πρώτοι σκόρερ των ηττημένων ήταν οι Μεχία (11 πόντοι), Ντουρμάζ (16 πόντοι) και Έλεγκαρ (10 πόντοι).

Photo Credits: Eurokinissi



TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ