EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Μήνυμα παραμονής από Ντατόμε

Φενέρμπαχτσε: Μήνυμα παραμονής από Ντατόμε
EUROKINISSI

Το μέλλον του Τζίτζι Ντατόμε στη Φενέρμπαχτσε μοιάζει αβέβαιο, ωστόσο ο ίδιος ο Ιταλός φόργουορντ τόνισε πως στόχος του είναι να παραμείνει στην ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο Τζίτζι Ντατόμε δεν κατάφερε να βοηθήσει τη Φενέρμπαχτσε στους τελευταίους μήνες της χρονιάς, ωστόσο δήλωσε πως σύντομα θα κάνει επέμβαση και θα ξεκινήσει να δουλεύει, προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμος στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019. Όσο για το μέλλον του; Σύμφωνα με δημοσίευματα αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της Αρμάνι Μιλάνο, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται πως θέλει να συνεχίσει στη Φενέρ.

" Είμαι χαρούμενος στην Κωνσταντινούπολη και σχεδιάζω να παραμείνω. Αλλά πραγματικά δεν γνωρίζω τι θα συμβεί στο μέλλον. Τους τελευταίους μήνες της χρονιάς δεν κατάφερε να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου όπως θα ήθελα. Αλλά είμαι περήφανος επειδή παλέψαμε μέχρι το τέλος", ανέφερε ο Ντατόμε σε συνέντευξή του σε ιταλικό ΜΜΕ.

Τη σεζόν που τελείωσε, ο Ντατόμε (32 ετών, ύψος 2.03 μέτρα) μέτρησε 9 πόντους με 41.5% στα τρίποντα σε 21:06 λεπτά κατά μέσο όρο στη EuroLeague (34 συμμετοχές).

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ