EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Νέο τριετές συμβόλαιο για Ντατόμε

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Μετά τον Κώστα Σλούκα, κι ο Τζίτζι Ντατόμε υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Φενέρμπαχτσε.

Μία μέρα αφότου ανακοινώθηκε η παραμονή του Κώστα Σλούκα , η Φενέρμπαχτσε επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τζίτζι Ντατόμε. Όπως συνέβη με τον διεθνή γκαρντ, έτσι κι ο Ιταλός δεσμεύτηκε για τρία ακόμη χρόνια, κάτι που σημαίνει πως θα βρίσκεται στην Ulker Sports Arena μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Παρά τις Σειρήνες από το Μιλάνο, ο παίκτης προτίμησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον τουρκικό σύλλογο, ο οποίος -εκτός των άλλων- μετρούσε... απώλειες τις τελευταίες δύο ημέρες. Κι αυτό γιατί έχασε τόσο τον Νικολό Μέλι όσο και τον Μάρκο Γκούντουριτς , οι οποίοι θα μετακομίσουν στο ΝΒΑ.

Από εδώ και στο εξής, το μείζον για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι η ενίσχυση, με τον Νάντο Ντε Κολό να αποτελεί προτεραιότητα, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από τη Δευτέρα (1/7).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ