EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Νίκη στην Τουρκία, επέστρεψε μετά από οχτώ μήνες ο Λοβέρν

Φενέρμπαχτσε: Νίκη στην Τουρκία, επέστρεψε μετά από οχτώ μήνες ο Λοβέρν
EUROKINISSI

Η Φενέρμπαχτσε δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Μπατσεκσεχίρ, την οποία και κέρδισε 74-60 πετυχαίνοντας έτσι την τέταρτη διαδοχική νίκη της στο τουρκικό Πρωτάθλημα.

Το 4/4 στο τουρκικό Πρωτάθλημα έκανε η Φενέρμπαχτσε η οποία επικράτησε 76-60 της Μπατσεκσεχίρ, άλλη όμως ήταν η... είδηση της ημέρας και μάλιστα ευχάριστη για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στην αναμέτρηση αγωνίστηκε και ο Τζόφρι Λοβερν, ο οποίος επέστρεψε στη δράση μετά από οκτώ μήνες! Ο πρώην NBAer και μία πολύτιμη μονάδα στη ρακέτα της τουρκικής ομάδας, απουσίαζε λογω τραυματισμού (στον αστράγαλο) απο τα μέσα Φεβρουαρίου και πλέον τίθεται στη διάθεση του προπονητή του που καλείται να ανατρέψει την κατάσταση στη EuroLeague. Εκεί, σε αντίθεση με το Πρωτάθλημα, η Φενέρμπαχτσε έχει ξεκινήσει με ρεκόρ 1-2, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στο ματς της τριτης αγωνιστικής με τη Μπασκόνια συνεπώς η επιστροφή του Λοβέρν ήρθε στο σωστό timing, αυτό της αντεπίθεσης των Τούρκων.

Στο ματς με την Μπατσεκσεχίρ μάλιστα ήταν πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων με 13 ποντους, ενώ μαζεψε και 5 ριμπάουντ. Πολύ καλή παρουσία και ο Σλούκας με 10 πόντους και 7 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 13-7, 33-26, 58-41, 74-60.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Ομπράντοβιτς): Βέστερμαν 3 (1), Γουίλιαμς 8 (1), Ντε Κολό 7, Μαχμούτογλου 2, Λοβέρν 13 (5 ριμπάουντ), Τιρπάντσι 1, Καραμπιλέν, Σανκακλί 7, Ντίξον 3 (1), Ντουβεριογλου 8, Σλούκας 10 (1), Καντάν 12 (2).

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ