EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Ντε Κολό και επίσημα!

CSKA Moscow's Nando De Colo, right, drives to the basket as Red Star's Mathias Lessort tries to block him during their Euroleague basketball match in Belgrade, Serbia, Wednesday, Nov. 15, 2017. (AP Photo/Darko Vojinovic)
CSKA Moscow's Nando De Colo, right, drives to the basket as Red Star's Mathias Lessort tries to block him during their Euroleague basketball match in Belgrade, Serbia, Wednesday, Nov. 15, 2017. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Παίκτης της Φενέρμπαχτσε θα είναι από την προσεχή σεζόν ο Νάντο Ντε Κολό, με την τουρκική ομάδα να ανακοινώνει την συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Νάντο Ντε Κολό είναι πλέον παίκτης της Φενέρμπαχτσε, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει από την Τουρκία τις τελευταίες ημέρες.

Την συμφωνία έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσης η Φενέρμπαχτσε, χωρίς να κάνει γνωστή την χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Με βάση πάντως τις πληροφορίες από την Τουρκία, ο Ντε Κολό συμφώνησε για συμβόλαιο 2+1 χρόνων.

Ο Ντε Κολό αποφάσισε όταν ολοκληρώθηκε η σεζόν να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ έπειτα από πέντε χρόνια, έχοντας αρχικά στο μυαλό του την επιστροφή στο ΝΒΑ - με τα δικαιώματά του να ανήκουν στους Ράπτρς ως restricted free agent. Από την στιγμή ωστόσο που αυτό δεν κατέστη δυνατό, τελικά αποφάσισε να συμφωνήσει με την Φενέρμπαχτσε, όπου αναμένεται να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό δίδυμο παρέα με τον Κώστα Σλούκα στις θέσεις των γκαρντ.

Την σεζόν 2018/19 ο Ντε Κολό είχε 16.3 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής στην VTB League και 14.7 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ