EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Ο Γκεραρντίνι παραμένει το απόλυτο αφεντικό

Φενέρμπαχτσε: Ο Γκεραρντίνι παραμένει το απόλυτο αφεντικό

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι για ακόμη δύο χρόνια, με τον πολύπειρο παράγοντα να παραμένει το αφεντικό της τουρκικής ομάδας.

Η αποχώρηση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς από την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε αλλάζει άρδην τα δεδομένα στον τουρκικό σύλλογο εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Παρόλ' αυτά, δεν θα μείνει "ακέφαλη" αφού το... αφεντικό της ανανέωσε το συμβόλαιό του για ακόμη δύο χρόνια.

Ο Μαουρί τσιο Γκεραρντίνι θα συνεχίσει να κινεί τα νήματα και να παίρνει όλες τις αποφάσεις για το μπασκετικό τμήμα, ως ο άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του Αλί Κοτς.

" Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να αποτελώ κομμάτι της οικογένειας της Φενέρμπαχτσε. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, κ. Αλί Κοτς, και τον αντιπρόεδρο, κ. Σεμίχ Οζσόι, όπως επίσης όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου γι αυτό. Μετά από επτά υπέροχες σεζόν υπό την καθοδήγηση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ανοίγουμε μια νέα σελίδα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτή τη νέα πρόκληση και περιπέτεια. Ελπίζω πως οι φίλαθλοί μας θα μας στηρίξουν όπως έκαναν στο παρελθόν. Χρειαζόμαστε την στήριξή τους περισσότερο από ποτέ, και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε γι αυτόν τον λόγο" ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Από την στιγμή που διευθετήθηκε το συγκεκριμένο θέμα, ο πολύπειρος παράγοντας έχει ως απόλυτη προτεραιότητα την εύρεση του διαδόχου του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Το όνομα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του, με τις δύο πλευρές να έχουν προχωρήσει αρκετά τις διαπραγματεύσεις τους εδώ και μερικές ημέρες σύμφωνα με όσα καταγράφονται σε Τουρκία και Λιθουανία.

Μόλις κλείσει αυτό το κεφάλαιο, θα τεθούν επί τάπητος όλες οι εκκρεμότητες που αφορούν στους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαια και είναι στην πόρτα της εξόδου. Εκτός του Κώστα Σλούκα, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τριετές συμβόλαιο, κι ο Λουίτζι Ντατόμε είναι υπ' ατμόν, όντας έτοιμος να υπογράψει το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του προσφέρει η Αρμάνι Μιλάνο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ