EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Ο Κάλινιτς περιμένει τον Ομπράντοβιτς

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το συμβόλαιο του Νίκολα Κάλινιτς με τη Φενέρμπαχτσε ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με την παραμονή (ή μη) του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να παίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Στη... γωνία η Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Κώστας Σλούκας δεν είναι ο μοναδικός παίκτης, που βλέπει το μέλλον του στη Φενέρμπαχτσε να είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτό του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Στην ίδια λίστα βρίσκεται κι ο Νίκολα Κάλινιτς, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι.

Ο 29χρονος φόργουορντ είδε τα νούμερά του να πέφτουν τη φετινή σεζόν (6.6 πόντοι, 2.5 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ), αυτό όμως δεν σημαίνει πως η χρηματιστηριακή του αξία έχει σημειώσει μεγάλη πτώση. Το κάθε άλλο, παραμένει ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, αλλά κι ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών της EuroLeague.

Γι αυτό κιόλας, το όνομά του κυκλοφορεί ήδη σε δημοσιεύματα του εξωτερικού για άλλες ομάδες της EuroLeague, με την Αρμάνι Μιλάνο να είναι μία εξ αυτών που έχουν καταγραφεί ως... ενδιαφερόμενες για εκείνον. Όσο όμως δεν ξεκαθαρίζει τι μέλλει γενέσθαι με τον "Ζοτς" και ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της διοίκησης της Φενέρμπαχτσε, ουδείς μπορεί να προδικάσει το μέλλον και τις εξελίξεις.

Είναι σαφές πάντως πως σε περίπτωση αποχώρησης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς από τη Φενέρμπαχτσε, τότε ο Νίκολα Κάλινιτς θα είναι κι αυτός ένας (από τους πολλούς ενδεχομένως) που θα κοιτάξουν προς... άλλες πολιτείες για τη συνέχεια της καριέρας τους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ