EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Ο Ομπράντοβιτς (ξανα)θέλει τον Νάναλι

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η Φενέρμπαχτσε αναζητά ακόμη έναν παίκτη για την περιφέρεια, με τον Τζέιμς Νάναλι να βρίσκεται στο προσκήνιο. Η πρόταση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς κι η αποζημίωση από την Κίνα.

Η απόφαση του Τζέιμς Νάναλι να κυνηγήσει ένα μεγάλο συμβόλαιο στην Κίνα δεν απέδωσε. Η παρουσία του στη Shanghai (ως ο αντικαταστάτης του Τζίμερ Φρεντέτ) δεν είχε τα αποτελέσματα που προσδοκούσε, σε τέτοιο βαθμό που προέκυψε το ενδεχόμενο της πρόωρης αποχώρησής του από την κινεζική ομάδα, στην οποία βρίσκεται εσχάτως ο Ρέι ΜακΚάλουμ (πρώην της Ουνικάχα Μάλαγα).

Από αυτή τη συγκυρία ευελπιστεί να... ευνοηθεί η Φενέρμπαχτσε, που κινείται αρκετά τις τελευταίες ημέρες στην αγορά, με στόχο να επουλώσει τις πληγές της και να ενισχυθεί σημαντικά για να προλάβει την οκτάδα της EuroLeague. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το Sportando, η τουρκική ομάδα κατέθεσε πρόταση στον Τζέιμς Νάναλι για να ξαναφορέσει τη φανέλα της (από το 2016 έως το 2018 η πρώτη θητεία του), αντί του ποσού των 300.000€ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Στο ίδιο δημοσίευμα εξηγείται μάλιστα πως η ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον τρόπο που θα έρθει το "διαζύγιο" του 29χρονου γκαρντ με τους Shanghai Sharks, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία για το ύψος της αποζημίωσης. Εφόσον προκύψει κάτι τέτοιο, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή στη Φενέρμπαχτσε, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση της EuroLeague το 2017. Ακολούθως δοκίμασε τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ (δίχως ιδιαίτερη επιτυχία), ενώ στο β' μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στην Αρμάνι Μιλάνο.

Στους δώδεκα αγώνες που φόρεσε τη φανέλα της Shanghai, είχε 22.3 πόντοι (με 50% στα τρίποντα), 5.5 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά αγώνα.

Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα (23/12), η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάλκολμ Τόμας για τη θέση του σέντερ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ