EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Ο Ομπράντοβιτς περιμένει την αντίδραση της Ζάλγκιρις

Φενέρμπαχτσε: Ο Ομπράντοβιτς περιμένει την αντίδραση της Ζάλγκιρις

Η Φενέρμπαχτσε "πάτησε" την Ζάλγκιρις στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής σειράς της EuroLeague, αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν επαναπαύεται και περιμένει την αντίδραση της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Η Φενέρμπαχτσε έκανε ό,τι ήθελε την Ζάλγκιρις ( 76-43) στον πρώτο αγώνα της σειράς των playoffs της EuroLeague, αλλά όπως τόνισε και ο Ζέλικο Ομπράνοβιτς πρέπει να ξεχάσει ό,τι έγινε την Τρίτη (16/4).

"Είμαστε στα playoffs και καταλαβαίνουμε εύκολα πως πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στον δεύτερο αγώνα. Δεν αλλάζουν όσα σκεφτόμασταν για την Ζάλγκιρις πριν από το πρώτο παιχνίδι. Έχουν ποιότητα και χαρακτήρα και είμαι σίγουρος πως θέλουν να δείξουν σε όλους τι έχουν μέσα τους. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι", δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφερόμενος στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς (20:45, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Ο Νίκολο Μέλι από την πλευρά των παικτών της Φενέρμπαχτσε πρόσθεσε πως "θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Μετά την ήττα τους στο πρώτο παιχνίδι θα επιστρέψουν δυνατοί και θα είναι ένας διαφορετικός αγώνας. Πρέπει να έχουμε ένταση και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε έναν διαφορετικό αγώνα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ