Η Φενέρμπαχτσε πήρε θέση για το δημοσίευμα που αναφέρει ότι οι παίκτες της ομάδας είναι απλήρωτοι και ο Ομπράντοβιτς πληρωμένος, τονίζοντας ότι δεν ισχύει.

Το χθεσινό (19/3) δημοσίευμα της Hurriyet που ανέφερε ότι οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε είναι απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι πληρωμένος έφερε την αντίδραση της τουρκικής ομάδας.

ADVERTISING

Με ανακοίνωσή της στο σάιτ της, όπου φιλοξενούνται δηλώσεις του αντιπροέδρου της ομάδας, Σαμίχ Οζσόι, η Φενέρ αναφέρει:

"Κάποιες εφημερίδες και σάιτ παρουσίασαν ειδήσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ότι οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε δεν έχουν λάβει τους μισθούς τους, αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει λάβει τον δικό του.

Θέλω να γίνει γνωστό ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ένας προπονητής που πορεύεται με την ομάδα και τους παίκτες. Το μεγαλύτερο μυστικό της επιτυχίας αυτών των χρόνων είναι η αρμονία που έχει δημιουργήσει στην ομάδα. Ποτέ δεν υπήρξε προτεραιότητα στον μισθό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος λαμβάνει το μισθό του μαζί με τους παίκτες. Οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν ότι ο Ομπράντοβιτς πάντα έβαζε σε προτεραιότητα την ομάδα και τους παίκτες σε όλα τα θέματα, συμπεριλαμβανομένων και των πληρωμών και θα ήθελα να τονίσω ότι αυτές οι φήμες έχουν λόγο που ανέκυψαν.

ADVERTISING

Θα ήθελα να ζητήσω από τα ΜΜΕ που θέλουν να δημιοργήσουν αρνητική ατμόσφαιρα να μην δουλεύουν ως εργαλεία και να είναι πιο προσεκτικά στις ειδήσεις που παρουσιάζουν σε μία κρίσιμη περίοδο για τον κόσμο και την χώρα μας, αλλά και να ζητήσω από τους φιλάθλους μας να μην λάβουν υπόψη αυτά τα νέα".