EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: "Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση του Ομπράντοβιτς"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρά τα (πολλά) τουρκικά δημοσιεύματα, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν έχει πει ακόμη το "ναι" στην πρόταση της Φενέρμπαχτσε. Η ανακοίνωση της τουρκικής ομάδας κάνει λόγο για απόφαση που θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο με προορισμό τη Σερβία, μετά από συνεχόμενα ραντεβού που είχε με τον Αλί Κοτς, δίχως να δώσει την τελική του απάντηση στον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε. Ο τουρκικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση για όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες (υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συμφωνία και μεγάλο ψαλίδι στις ετήσιες απολαβές του), εξηγώντας πως ο πολύπειρος τεχνικός επιστρέφει στη γενέτειρά του για να συζητήσει με τους δικούς του ανθρώπους και εν συνεχεία να ανακοινώσει την απόφασή του.

" Οι διαπραγματεύσεις για τη νέα σεζόν ανάμεσα στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, τον Αλί Κοτς (πρόεδρος) και τον Σεμίχ Οζσόι (αντιπρόεδρος) ολοκληρώθηκαν. Ο κ. Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έφυγε από την Κωνσταντινούπολη σήμερα και θα ανακοινώσει την απόφασή του στον σύλλογο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, μετά από συνάντηση που θα έχει με την οικογένειά του. Για οποιοδήποτε νεότερο για το θέμα, ο σύλλογος θα ενημερώσει επίσημα το κοινό του" αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Φενέρμπαχτσε το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Ιουνίου, λίγη ώρα αφότου οι τηλεοπτικές κάμερες τον κατέγραψαν να φτάνει στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης (τον αποχαιρέτησε εκεί ο Αλί Κοτς) με σκοπό να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για το Βελιγράδι.

AP Photo/Darko Vojinovic



TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ