EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε - Ομπράντοβιτς: Στο επίκεντρο τα ισχύοντα συμβόλαια

Fenerbahce's coach Zeljko Obradovic watches his players during their Final Four Euroleague semifinal basketball match against Real Madrid at Sinan Erdem Dome in Istanbul, Friday, May 19, 2017. Fenerbahce won 84-75. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Fenerbahce's coach Zeljko Obradovic watches his players during their Final Four Euroleague semifinal basketball match against Real Madrid at Sinan Erdem Dome in Istanbul, Friday, May 19, 2017. Fenerbahce won 84-75. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Σε καλό κλίμα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις των παραγόντων της Φενέρμπαχτσε με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, με τα ισχύοντα συμβόλαια να βρίσκονται σήμερα (18/6) στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Τέταρτη μέρα συζητήσεων, τέταρτη μέρα αγωνίας για τους φίλους της Φενέρμπαχτσε που ξέρουν ότι ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τους παράγοντες της ομάδας με φόντο το μέλλον της και -κυρίως- την παραμονή της στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ομπράντοβιτς, Γκεραρντίνι, Κοτς και Οζσόι έχουν το απόγευμα της Πέμπτης (18/6) νέα συνάντηση, με τον έγκυρο δημοσιογράφο του beIN Sports, Ισμαήλ Σενιόλ, να εξηγεί ότι " Υπάρχει μια πιο θετική ατμόσφαιρα σε σύγκριση με εκείνη της πρώτης ημέρας. Γίνεται συζήτηση για τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού σε περίπτωση που συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών, με τα υπάρχοντα συμβόλαια, αυτά που βρίσκονται δηλαδή σε ισχύ, να είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα. Ο Ομπράντοβιτς θα επιστρέψει αύριο Παρασκευή (18/6) στο Βελιγράδι".

Θυμίζουμε ότι ο 60χρονος Σέρβος πολυνίκης προπονητής έφτασε στην Κωνσταντινούπολη μόνος του, χωρίς τον ατζέντη του, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, συνάντησε τους Οζσόι - Γκεραρντίνι το βράδυ της ίδιας μέρας, μίλησε με τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, την Τρίτη και μένει να δούμε αν η κοινή επιθυμία για συνεργασία μετατραπεί σε συμβόλαιο με φόντο τη δεκαετία μιας και ο Ομπράντοβιτς ανέλαβε την ομάδα το 2013.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ