EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Σε τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις με Νάναλι

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζέιμς Νάναλι, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε τελικό στάδιο.

Ο Τζέιμς Νάναλι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Φενέρμπαχτσε, προς ικανοποίηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που είχε ζητήσει την απόκτησή του. Σύμφωνα με το τουρκικό σάιτ "basketfaul.com" οι δύο πλευρές βρίσκονται πλέον στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα (3/1) να υπάρξει τελική συμφωνία.

Ο Νάναλι ετοιμάζεται έτσι να επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια, αφού φόρεσε την φανέλα της Φενέρμπαχτσε από το 2016 έως το 2018. Έκτοτε ακολούθησε πέρυσι ένα πέρασμα από το ΝΒΑ (Ρόκετς και Γουλβς), πριν κλείσει την περσινή σεζόν στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ φέτος ξεκίνησε την σεζόν στην Κίνα και τους Σανγκάη Σαρκς, από τους οποίους αποχώρησε έπειτα από 12 αγώνες.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ