EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Σχεδιάζει να προσφέρει νέο τριετές συμβόλαιο στον Βέσελι

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αντιπρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Σεμί Οζόι, δήλωσε σε τουρκικά ΜΜΕ ότι η Φενέρμπαχτσε έχει ήδη ξεκινήσει προεργασίες για να προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Γιαν Βέσελι, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την Τουρκία μετά την πτώση της τιμής της τουρκικής λίρας φαίνεται ότι δεν θα αποτελέσουν τροχοπέδη στα σχέδια της Φενέρμπαχτσε να διατηρήσει τον Γιαν Βέσελι στο ρόστερ της. Αυτό προκύπτει ουσιαστικά από την τοποθέτηση του αντιπροέδρου της ομάδας, Σεμί Οζόι.

Μιλώντας σε τουρκικά ΜΜΕ, ο Οζόι τόνισε ότι η τουρκική ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει διεργασίες για να ανανεώσει το συμβόλαιο του Τσέχου σέντερ - το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι - για ακόμα τρία χρόνια!

" Έχουμε ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό μας για την επόμενη σεζόν και σκοπεύουμε να προσφέρουμε τριετές συμβόλαιο στον Βέσελι. Ξέρουμε ότι όλοι τον θέλουν". Αξίζει να αναφερθεί ότι το υπάρχον συμβόλαιο του Βέσελι προβλέπει ετήσιες αποδοχές κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.

Τέλος, ο Οζόι θέλησε να ξεκαθαρίσει ακόμα πως στην Φενέρμπαχτσε συνεχίζουν να κοιτάζουν ψηλά, προσθέτοντας πως ούτε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα πάει πουθενά, αφού έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ