EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Τέλος ο Στίματς

Φενέρμπαχτσε: Τέλος ο Στίματς
EUROKINISSI

Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Βλάντιμιρ Στίματς με την Φενέρμπαχτσε ολοκληρώθηκε, με την τουρκική ομάδα να ανακοινώνει ότι δεν θα ανανεωθεί, αποχαιρετώντας τον.

Ο Βλάντιμιρ Στίματς είναι πλέον χωρίς ομάδα. Το τρίμηνο συμβόλαιο που είχε υπογράψει τον περασμένο Σεπτέμβριο για να καλύψει τα κενά στην γραμμή των ψηλών της Φενέρμπαχτσε ολοκληρώθηκε, με την τουρκική ομάδα να ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να το ανανεώσει, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.

Ο Σέρβος σέντερ έδωσε αρκετές λύσεις στην Φενέρ από το ξεκίνημα της σεζόν, η οποία ωστόσο αποφάσισε να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο, παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν είναι σίγουρο πότε θα επιστρέψει στα παρκέ ο Γιαν Βέσελι. Κάπως έτσι, θα πορευτεί με τους Τζόφρι Λοβέρν και Αχμέτ Ντουβερίογλου στην θέση του σέντερ, δίνοντας χρόνο σε αυτή την θέση και στον Ντέρικ Γουίλιαμς.

Ο Στίματς πήρε χρόνο συμμετοχής σε 8 από του 15 αγώνες της Φενέρ στην EuroLeague, έχοντας 4.6 πόντους και 2.5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 10 λεπτά ανά αγώνα. Την καλύτερη εμφάνισή του την πραγματοποίησε στη νίκη επί της Βιλερμπάν στην Γαλλία για την 10η αγωνιστική ( 72-88), έχοντας 21 πόντους και 9 ριμπάουντ σε 23 λεπτά συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ