EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Το μήνυμα του λαβωμένου Ντατόμε

Φενέρμπαχτσε: Το μήνυμα του λαβωμένου Ντατόμε

Ο Λουίτζι Ντατόμε και ο Τζόφρι Λοβέρν, όπως ανακοίνωσε η Φενέρμπαχτσε, δεν θα αγωνιστούν στο Final Four (17-19/5) και ο Ιταλός φόργουορντ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, αλλά εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του.

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την Τετάρτη (8/5) πως θα αγωνιστεί χωρίς τους Λουίτζι Ντατόμε και Τζόφρι Λοβέρν στο Final Four της EuroLeague και ο Ιταλός φόργουορντ μέσω Twitter αναφέρθηκε στην απουσία του από την γιορτή της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

"Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, αλλά πλέον γνωρίζουμε πως δεν θα παίξω στο Final Four. Είναι πολύ απογοητευτικό το ότι έπειτα από μία κοπιαστική σεζόν δεν θα είμαι στο παρκέ μαζί με τους συμπαίκτες για αγωνιζόμαστε για τον μεγαλύτερο στόχο σε αυτή την όμορφη σκηνή. Αυτή είναι η ζωή, είναι κομμάτι της ζωής (σ.σ. οι τραυματισμοί) και το σημαντικό είναι πάντα να αντιδράς και να κοιτάς μπροστά. Είμαι απογοητευμένος, αλλά ξέρω πως οι συμπαίκτες μου δεν θα με απογητεύσουν και θα με κάνουν περήφανο, όπως κάνουν όλατα χρόναι που είμαστε μαζί. Σήμερα είναι η μέρα του ντέρμπι (σ.σ. η Φενέρμπαχτσε παίζει με την Γαλατάσαραϊ), ελπίζω η έδρα να είναι καυτή και οι φίλαθλοι να υποστηρίξουν την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο. ", έγραψε στο Twitter ο 32χρονος φόργουορντ.

Η Φενέρμπαχστε στον ημιτελικό θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Αναντολού Εφές και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από ό,τι φαίνεται θα περιμένει ως τελευταία στιγμή να μάθει αν θα έχει στην διάθεσή του τους Γιαν Βέσελι και Νίκολα Κάλινιτς. Η κατάσταση των δύο παικτών, όπως ανακοίνωσαν οι Τούρκοι δίνοντας συνέχεια στη στις δηλώσεις του Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, παρακολουθείται και η συμμετοχή τους στα ματς στη Βιτόρια θα κριθεί πριν από το Final Four.

Photo credits: Eurokinissi



TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ