Δημοσίευμα της Hurriyet πυροδοτεί τη βόμβα στον τουρκικό αθλητισμό, καθώς υποστηρίζει ότι οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε είναι εδώ και δύο μήνες απλήρωτοι σε αντίθεση με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Αυτό που θεωρείται κοινό μυστικό εδώ και αρκετούς μήνες, φαίνεται πως σιγά-σιγά βγαίνει στην επιφάνεια. Δημοσίευμα της Hurriyet αναφέρει το βράδυ της Πέμπτης (19/3) ότι τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Φενέρμπαχτσε ως σύλλογος έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ομάδα μπάσκετ, καθώς οι παίκτες είναι απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες σε αντίθεση με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς που -σύμφωνα πάντα με την τουρκική εφημερίδα- έχει πάρει κανονικά τον μισθό του.

ADVERTISING

Οι "φωνές" των τελευταίων μηνών δεν είναι τυχαίες όπως αποδεικνύεται, καθώς ο Αλί Κοτς υποστηρίζει τις ομάδες ανδρών και γυναικών, αλλά αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστότητας που αντικατοπτρίζεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των αθλητών. Τα συχνά παράπονα του Ομπράντοβιτς (στον οποίο ασκείται μάλιστα έντονη κριτική σε αντίθεση με τους αθλητές) για την απόδοση των παικτών του επίσης δεν είναι τυχαία και μένει να δούμε τι θα συμβεί το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς σήμερα σταμάτησε το τουρκικό πρωτάθλημα, η EuroLeague έχει βάλει λουκέτο για άγνωστο χρονικό διάστημα και το καλοκαίρι μοιάζει δυσοίωνο για τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης.

ADVERTISING

Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται πως οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας δεν έχουν πληρωθεί εδώ και τρεις μήνες.